Friday, 24 November, 2017
"Lagens krav har tillgodosetts så helt och fullt, att det aldrig mer kan fördöma den som tror ...
Carl Olof Rosenius

PATRULLRIKS 2017

PATRULLRIKS 2017

november 7, 2016 Publicerad av Kommentera

FAVORIT I REPRIS!!

PATRULLRIKS I MOSSEBO 2017

Sommaren 2017 är det dags för nästa Patrullriks och denna gång kommer lägret att byggas upp i den småländska byn Mossebo, två mil väster om Kalmar. Centrum för lägret kommer att vara familjen Jakobssons gård, en släktgård från början av 1900-talet, som till vardags betrampas av får, snickare och scouter.

På Jakobssons gård finns Mossebo scoutkårs scoutstuga och här samlas varje måndag ett 30-tal scouter i olika åldrar. Kåren är tydligt kopplad till gudstjänstlivet i EFS i Vasakyrkan i Kalmar och förlägger alltid sina gudstjänster och invigningar där.

Mera info…  http://patrullriks.nu/