Thursday, 22 February, 2018
"Inför Guds ögon är de alltid fria från synd."
Carl Olof Rosenius

PATRULLRIKS 2017

PATRULLRIKS 2017

november 7, 2016 Publicerad av Kommentera

FAVORIT I REPRIS!!

PATRULLRIKS I MOSSEBO 2017

Sommaren 2017 är det dags för nästa Patrullriks och denna gång kommer lägret att byggas upp i den småländska byn Mossebo, två mil väster om Kalmar. Centrum för lägret kommer att vara familjen Jakobssons gård, en släktgård från början av 1900-talet, som till vardags betrampas av får, snickare och scouter.

På Jakobssons gård finns Mossebo scoutkårs scoutstuga och här samlas varje måndag ett 30-tal scouter i olika åldrar. Kåren är tydligt kopplad till gudstjänstlivet i EFS i Vasakyrkan i Kalmar och förlägger alltid sina gudstjänster och invigningar där.

Mera info…  http://patrullriks.nu/